Lantbröd med rödbetor och hasselnötter
No Video
  • Förberedelsetid 5 '
  • Totaltid 5 '
1

Ingredienser

  • 1 skiva bröd (t ex lantbröd)
  • 30 g Philadelphia Pepparrot
  • 1 rödbetor, färdigkokta
  • 25 g valgfri sallad (t ex babyspenat)
  • hasselnötter, delade

Gör så här:

  • Bred ett generöst lager Philadelphia på brödskivorna.
  • Rosta hasselnötterna 2-3 min i en torr stekepanna och hacka dem därefter i bitar.
  • Skär rödbetorna i skivor och lägg dem på brödet tillsammans med salladen. Toppa med hackade hasselnötter.

TipsTips

  • Hasselnötterna kan ersättas med valnötter, cashwenötter eller solrosfrön.

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 879,0 kj
kcal 210,0 kcal
Fett 7,0 g
Kolhydrater 29,0 g
Proteiner 8,0 g