Marshmallow cheesecake
16 Portioner
Förberedelser tid:30 min 
Total tid:3 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Lägg Oreo-kexen i en fryspåse och smula sönder innehållet med en kavel eller händerna. Smält smöret, blanda med smulorna tryck allt i en form (Ø 26 cm) med bakplåtspappersklädd botten.

    2. 2

      Blanda Philadelphia och yoghurt med visp. Värm försiktigt upp mjölken i en kastrull, lägg i marshmallows och rör om tills de löses upp.

    3. 3

      Låt gelatinbladen svälla i 1,5 dl kallt vatten i 10 minuter. Lägg i gelatinet i marshmallow-mjölken och värm under omrörning tills gelatinet löst sig. Rör snabbt i Philadelphia-krämen. Fyll 1/3 av krämen i bakformen, fördela hallon på toppen och täck med resten av krämen. Kyl tårtan i minst tre timmar. Dekorera med marshmallows före servering.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Pizza med sweet chiliräkor

    clockTotal tid:25 min