
Ingredienser
Produktersättningar
För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?
Visste du att?
När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.
Gör så här:
1
Mixa kavringen smulig och tillsätt smör. Pressa ut i botten på en plastfilmsklädd springform (ca 22 cm diameter). Ställ kallt.
2
Vispa Philadelphia, citronsaft, skal och vatten luftigt. Vispa i den finrivna pepparroten. Vänd sedan i räkor, och smaka av med salt och peppar.
3
Krama ur gelatinbladen och smält dem försiktigt på låg värme. vänd ner i oströran och blanda väl. Häll fyllningen ovanpå kavringen och låt stelna ca 3-4 timmar i kylskåp.
4
Innan servering, lyft av cheesecaken från formen och lägg på ett serveringsfat.
5
Toppa med favoritråvaror som exempelvis kallrökt lax, räkor, sugarsnaps, citronskivor, örter och rädisor.