Minicheese-cakes med pepparkaka
24 Portioner
Förberedelser tid:5 hr 
Total tid:5 hr 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Mixa samman 20 pepparkakor, Philadelphia, smör och florsocker till en jämn smet. Ställ i frysen för att stelna minst 4 h, men gärna över natten.

    2. 2

      Rulla till jämnstora bollar (ca 24 st) och ställ på en bakplåtspappersklädd bricka som får plats i frysen. Låt stå i frysen i minst 30 minuter.

    3. 3

      Krossa de resterande pepparkakor na och rulla tryfflarna i pepparkakssmulorna. Servera direkt eller förvara i kylskåpet.

    4. ImagePRO TIP Bjud på en naggande god ”snackis” på glöggminglet eller julfikat!

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Pizza med sweet chiliräkor

    clockTotal tid:25 min