Oreo-cheese­cake med vit choklad
8 Portioner
Förberedelser tid:30 min 
Total tid:4 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Spänn fast bakpapper i botten på en springform (ca 22 cm). Mixa Oreo och tryck ut kaksmulorna i botten på formen.

    2. 2

      Vispa Philadelphia slät med lite vatten.

    3. 3

      Smält chokladen i 30 sekunders intervaller i micron eller över ett vattenbad. Låt svalna något.

    4. 4

      Vänd ner den smälta chokladen i Philadelphian under omrörning. Vispa några minuter tills smeten har fått en luftig och krämig konsistens.

    5. 5

      Vispa äggvitor hårt i en separat skål. Vänd ner äggvitan i Philadelphia-krämen och häll smeten i bakformen. Frys minst 2-3 timmar.

    6. 6

      Mosa ihop hallon och florsocker i en skål. Bred ut hallonpurén ovanpå cheesecaken och ställ in i frysen minst 1 timme till.

    7. 7

      Ta ut cheesecaken ur frysen ca 30 minuter innan servering så den hinner tina.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Pizza med sweet chiliräkor

    clockTotal tid:25 min