Pepparkaks-whoopies med Philadelphia och dulce de leche
No Video
  • Förberedelsetid 20 '
  • Totaltid 20 '
12

Ingredienser

  • 24 pepparkakor
  • 180 g Philadelphia Original
  • 150 g dulce de leche (köpes på burk)
  • 100 g mörk choklad (t ex Marabou Premium)
  • 25 g smör

Gör så här:

  • Bryt chokladen i bitar och smält den över ett vattenbad eller i micron.
  • Tillsätt smöret i chokladen och låt det smälta. Rör om tills allt är väl blandat.
  • Placera hälften av pepparkakorna med undersidan uppåt på ett bakplåtspapper och bred på ett generöst lager (ca 10 g) Philadelphia på varje kaka.
  • Bred sedan på ett lager (ca 10 g) dulce de leche, och lägg sedan resten av pepparkakorna som ett lock över fyllningen.
  • Doppa halva kakan i den smälta chokladen, lägg tillbaka på bakpåtspappret och låt chokladen stelna innan servering.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 774,7 kj
kcal 185,0 kcal
Fett 10,6 g
Kolhydrater 19,5 g
Proteiner 2,5 g
mättat fett 7,6 g
Natrium 0,1 g
Fiber (Englyst) 0,3 g
sockerarter 15,9 g
Vi använder cookies för att underlätta användningen av denna webbplats. Om du vill veta mer om vad cookies har för funktion eller om du vill ta reda på hur du kan ändra dina inställningar för cookies tittar du under "Policy för cookies". Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen accepterar du vår policy för användning av cookies så som den definieras i Policy för cookies.