Philadelphia mango & hallon cheesecake
No Video
  • Förberedelsetid 20 '
  • Totaltid 200 '
12

Ingredienser

  • 150 g digestivekex
  • 125 g smör
  • 525 g Philadelphia Original
  • 3 dl yoghurt
  • 0.5 vaniljstång
  • 1 citron
  • 1 nypa salt
  • 6 blad gelatin
  • 1 dl socker
  • 1.5 dl vatten
  • 1 mango
  • 70 g mosad mango
  • färska myntablad
  • hallon

Gör så här:

  • Lägg digestivekexen i en fryspåse och smula sönder innehållet med en kavel eller händerna. Smält smöret, blanda med smulorna och tryck in allt i fyrkantig form försedd med bakplåtspapper (ø 26 cm).
  • Blanda Philadelphia, yoghurt och citronsaft med visp.
  • Låt gelatinbladen svälla i 1 ½ dl kallt vatten i 10 minuter. Tillsätt sockret och värm allt medan du rör om, tills gelatinet och sockret löser sig. Rör snabbt in det i Philadelphia-krämen.
  • Häll i krämen i formen; låt stå kallt i minst 3 timmar. Innan du serverar, dekorera kakan med mosade mangon, den färska mangon, hallonen och myntabladen.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 1536,8 kj
kcal 367,0 kcal
Fett 20,1 g
Kolhydrater 27,6 g
Proteiner 20,3 g
Vi använder cookies för att underlätta användningen av denna webbplats. Om du vill veta mer om vad cookies har för funktion eller om du vill ta reda på hur du kan ändra dina inställningar för cookies tittar du under "Policy för cookies". Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen accepterar du vår policy för användning av cookies så som den definieras i Policy för cookies.