Rabarberpaj-cheesecake
12 Portioner
Förberedelser tid:30 min 
Total tid:4 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Mixa kexen till ett fint smul i matberedare eller med en stavmixer. Smält smöret och blanda det med kexsmulet till en formbar massa.

    2. 2

      Spänn fast ett bakplåtspapper i botten på en springform (23 cm) och tryck ut kexmassan i den. Ställ i kylskåpet medan du gör fyllningen.

    3. 3

      Vispa Philadelphia och strösocker till en jämn och krämig smet.

    4. 4

      Vispa grädden i en annan bunke och vänd försiktigt ner den i Philadelphiasmeten.

    5. 5

      Bred ut cheesecakesmeten i springformen och tryck ner den frysta rabarbern jämnt fördelat i cheesecaken.

    6. 6

      Ställ cheesecaken i kylskåpet för att stelna medan du gör smuldegstoppingen.

    7. 7

      Smulpajstopping:

      7.Sätt ugnen på 200 grader. Arbeta samman alla ingredienser till en deg och smula ut den på en plåt med bakplåtspapper.
    8. 8

      Grädda smulpajstoppingen i mitten av ugnen i ca 10 minuter, tills den fått en fin gyllenbrun färg. Låt toppingen svalna helt och hållet innan du garnerar din cheesecake med den.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Pizza med sweet chiliräkor

    clockTotal tid:25 min