Risotto med rosésallad
4 Portioner
Förberedelser tid:10 min 
Total tid:30 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Skölj salladen och strimla.

    2. 2

      Hacka löken fint och fräs försiktigt med smör och tärnat bacon. Tillsätt riset och låt fräsa tillsammans i 2-3 minuter. Rör om ordentligt så att det inte fastnar i botten.

    3. 3

      Tillsätt rosésallad (spara lite till dekoration) och fräs i 1-2 minuter. Tillsätt vinet och rör om tills vinet har kokat bort. Rör i 2 dl av den kokande buljongen. Fortsätt att tillsätta buljongen lite i taget och koka riset ca 15 min. Rör om ofta. Stäng av värmen när riset är ”al dente”.

    4. 4

      Tillsätt en tredjedel av Philadelphia-osten. Rör om och låt vila ett par minuter innan du serverar med en klick Philadelphia i mitten och lite rosésallad som dekoration.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Pizza med sweet chiliräkor

    clockTotal tid:25 min