Sallad med lax
2 Portioner
Förberedelser tid:10 min 
Total tid:10 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Ta fram en skärbräda och dela fisken i mindre bitar.

    2. 2

      Skölj apelsinen noga under ljummet vatten. Riv ¼ av apelsinskalet med ett rivjärn.

    3. 3

      Ta bort resten av skalet och det vita på apelsinen innan du skär filéer ur apelsinen. Spara en klyfta eller två till dressingen.

    4. 4

      Hacka dillen. Rör ihop Philadelphia-osten, det rivna apelsinskalet och dillen till en dressing. Tillsätt nymald svartpeppar. Avsluta med de sparade apelsinklyftorna och pressa saften ur dem över dressingen.

    5. 5

      Lägg upp salladsblad på två tallrikar och fördela fisken jämt över dem. Garnera med apelsinfiléer och ringla över dressingen.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Philadelphia-baguette

    clockTotal tid:10 min