
Ingredienser
Produktersättningar
För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?
Visste du att?
När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.
Gör så här:
1
Ta fram en skärbräda och dela fisken i mindre bitar.
2
Skölj apelsinen noga under ljummet vatten. Riv ¼ av apelsinskalet med ett rivjärn.
3
Ta bort resten av skalet och det vita på apelsinen innan du skär filéer ur apelsinen. Spara en klyfta eller två till dressingen.
4
Hacka dillen. Rör ihop Philadelphia-osten, det rivna apelsinskalet och dillen till en dressing. Tillsätt nymald svartpeppar. Avsluta med de sparade apelsinklyftorna och pressa saften ur dem över dressingen.
5
Lägg upp salladsblad på två tallrikar och fördela fisken jämt över dem. Garnera med apelsinfiléer och ringla över dressingen.