Spagetti Carbonara
No Video
  • Förberedelsetid 10 '
  • Totaltid 25 '
6

Ingredienser

  • 600 g spagetti
  • 6 st skivor bacon
  • 180 g Philadelphia Light Naturell
  • 2 st äggulor
  • 3 st stjälkar bladpersilja
  • färsk parmesan
  • salt och nymald svartpeppar

Gör så här:

  • Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
  • Hacka bladpersiljan. Strimla baconskivorna. Hetta upp en stekpanna och stek baconet tills det fått färg.
  • Vispa ihop Philadelphia-osten och äggulorna i en skål och blanda med baconstrimlorna. Smaka av med salt och nymald svartpeppar.
  • Häll av den kokta spagettin och blanda med bacon- och äggblandningen.
  • Garnera med persiljan och färskriven parmesan innan servering.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 2005,8 kj
kcal 479,0 kcal
Fett 10,0 g
Kolhydrater 74,0 g
Proteiner 23,0 g
mättat fett 5,0 g
Natrium 1,5 g
Fiber (Englyst) 2,0 g
sockerarter 4,0 g
Vi använder cookies för att underlätta användningen av denna webbplats. Om du vill veta mer om vad cookies har för funktion eller om du vill ta reda på hur du kan ändra dina inställningar för cookies tittar du under "Policy för cookies". Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen accepterar du vår policy för användning av cookies så som den definieras i Policy för cookies.