No Video
  • Förberedelsetid 20 '
  • Totaltid 260 '
10

Ingredienser

  • 400 g Philadelphia Light Naturell
  • 4 msk florsocker
  • 0.6 dl vitt vin
  • 1 dl marsala vin
  • 0.75 dl starkt kaffe
  • 24 st savoiardikex (eller överbliven sockerkaka skuren i stavar)
  • 400 g hallon
  • 2 tsk kakao

Gör så här:

  • Blanda Philadelphia-osten med florsockret och det vita vinet till en slät smet.
  • Blanda Marsala-vinet med kaffet.
  • Doppa varje kex i kaffeblandningen. Lägg hälften av kexen i botten på ett serveringsfat.
  • Häll över hälften av Philadelphia-blandningen och täck med ett lager hallon.
  • Upprepa proceduren och avsluta med Philadelphia-blandningen överst.
  • Pudra över kakaon. Låt stå i kylskåp i 3-4 timmar före servering.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 691,0 kj
kcal 165,0 kcal
Fett 6,0 g
Kolhydrater 21,0 g
Proteiner 5,0 g
mättat fett 4,0 g
Natrium 0,1 g
Fiber (Englyst) 1,0 g
sockerarter 17,0 g
Vi använder cookies för att underlätta användningen av denna webbplats. Om du vill veta mer om vad cookies har för funktion eller om du vill ta reda på hur du kan ändra dina inställningar för cookies tittar du under "Policy för cookies". Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen accepterar du vår policy för användning av cookies så som den definieras i Policy för cookies.