Varm dipp med Philadelphia, parmesan och cheddar
No Video
  • Förberedelsetid 30 '
  • Totaltid 30 '
6

Ingredienser

  • 200 g Philadelphia Original
  • 0.75 dl parmesan, riven
  • 0.75 dl cheddar, riven
  • 2-3 skivor surdegsbröd
  • 1 förp sötpotatispommes
  • 1 st broccoli
  • basilika eller persilja, till garnering

Gör så här:

  • Sätt ugnen på 225 grader.
  • Lägg upp Philadelphia i en liten ugnssäker form. Toppa med riven 
parmesan och cheddar. Gratinera mitt i ugnen i ca 15 minuter eller 
tills osten fått fin färg.
  • Rosta surdegsbrödet tillsammans med lite olja i en stekpanna. Skär 
i stavar.
  • Skär broccolin i mindre buketter och rosta så den tar lite färg.
  • Rosta sötpotatisen i ugnen enligt anvisningar på förpackningen.
  • Ställ skålen med dipp i mitten på ett uppläggningsfat och lägg bröd, 
broccoli och sötpotatis runt om.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 771,0 kj
kcal 184,2 kcal
Fett 8,8 g
Kolhydrater 20,1 g
Proteiner 22,7 g
Fiber (Englyst) 2,6 g