Vegansk cheesecake
16 Portioner
Förberedelser tid:20 min 
Total tid:4 hr 20 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Krossa kexen fint. Smält margarinet i en kastrull och blanda med kaksmulorna. Täck botten av en springform (24 cm) jämnt med kexblandningen och tryck till lätt. Förvara kylt i 15 minuter.

    2. 2

      Blanda Philadelphia och socker i en skål och rör om med en stavmixer tills det blir krämigt. Riv citronskalet fint och tillsätt yoghurten.

    3. 3

      Blanda agar agar med ca. 75 ml vatten och koka upp i en kastrull. Låt det puttra i 1-2 minuter under konstant omrörning. Tillsätt sedan Philadelphiablandningen i skålen och rör om kort med en stavmixer.

    4. ImagePRO TIP Agar agar måste bearbetas snabbt efter kokning, eftersom den stelnar snabbt.

    5. 4

      Häll blandningen i formen och låt vila i kylen i minst 4 timmar. Garnera med färska bär innan servering.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Vegansk bakad cheesecake

    clockTotal tid:3 hr 50 min