Vegansk linsgryta
4 Portioner
Förberedelser tid:15 min 
Total tid:35 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Finhacka lök och vitlök. Skölj av paprikorna, halvera dem och ta bort kärnhuset. Dela sedan i små bitar. Riv ingefäran fint.

    2. 2

      Hetta upp kokosolja i en panna och fräs lök, vitlök, ingefära och paprika. Tillsätt linser och kryddor och fyll på med grönsaksbuljong och tomater. Tillsätt en nypa salt och chili och låt sjuda i 15-20 minuter tills linserna är mjuka. Rör om då och då.

    3. 3

      Skär gurkan och i små tärningar. Krydda efter smak och häll upp i djupa tallrikar eller skålar. Tillsätt en stor klick Philadelphia Plant Based och servera med tärnad gurka och sesamfrön.

    4. ImagePRO TIP Servera med koriander, mynta eller persilja.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Vegansk bakad cheesecake

    clockTotal tid:3 hr 50 min