
Ingredienser
Produktersättningar
För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?
Visste du att?
När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.
Gör så här:
1
Sätt ugnen på högsta värme och ställ in en ugnsplåt.
2
Kavla ut pizzadegen på mjölat bakbord och lägg den på bakplåtspapper.
3
Bred ett krämigt lager Philadelphia (300 g) på pizzandegen.
4
Flytta försiktigt över bakplåtspappret med pizzan till den varma plåten. Grädda mitt i ugnen 7–10 minuter tills pizzan fått fin färg.
5
Medan pizzan står i ugnen: blanda ihop 100 g Philadelphia med 2 tsk. citronsaft.
6
Ta ut pizzan och toppa med Philadelphia-röran, picklad lök, stenbitsrom, dill och svartpeppar.
PRO TIP
Picklad lök är enkelt att göra själv: Skala och strimla löken, lägg i en skål och häll över saft från 1/2 citron. Låt stå i 20 minuter och blanda om då och då.